Digitaal printen is ons vak

Bedrijven kunnen bij ons terecht voor al hun digitale printwerk. Wij verzorgen het printwerk vanaf het begin tot aan het eind. Dat betekent dat u bij ons ook terecht kunt voor uiteenlopende afwerkmogelijkheden. Onze digitale printservice is voor u ideaal als u al een ontwerp heeft laten maken bij een reclamebureau of een grafisch vormgever. Enkele voorbeelden: wilt u uw jaarverslag er goed en verzorgd uit laten zien? Of geeft uw trainingen en cursussen en moet het lesmateriaal tip top in orde zijn? Of komt de productcatalogus binnenkort uit en moet alles er netjes en professioneel uitzien? Met deze vragen en meer kunt u bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld ook aan het printen van lesboeken, brochures, visitekaartjes en programmabladen. Kijk voor nog meer voorbeelden en mogelijkheden bij onze referenties.

Digitaal printen met een laserprinter

Printservice Goes maakt haar digitale printwerk met een hoogwaardige laserprinter. Het grote voordeel van een laserprinter is dat de opstartkosten aanzienlijk lager zijn in vergelijking met een drukpers. Hierdoor is digitaal printen ook geschikt voor klussen met kleine oplagen. Daarnaast kan er snel geproduceerd worden zonder in te leveren op de kwaliteit. Wijzigingen kunnen vaak nog snel verwerkt worden, bijvoorbeeld als u een tijdelijke brochure nodig heeft of een logo dat iets aangepast moet worden. Als klant bieden wij u op deze manier meer flexibiliteit en dat is wel zo prettig.

Een laserprinter drukt afbeeldingen en tekst af door toner aan het papier te hechten. Toner is zwart of gekleurd poeder dat door elektrische lading en laserlicht op de ‘drum’ wordt getrokken en vervolgens op het papier wordt gerold. Een laserprinter maakt dus geen gebruik van inkt.

Papiersoorten

Voor al uw printwerk kunt u kiezen uit verschillende soorten papier, papier diktes en afwerkmogelijkheden. Bij ons kunt u al uw ontwerpen in full color én zwart/wit printen. U kunt kiezen uit color copy papier, wat een mooi hoogwaardig wit papier is met een matte uitstraling. Daarnaast is het ook mogelijk om color copy gloss coated papier te gebruiken, welke een meer glanzende uitstraling heeft. U kunt daarnaast kiezen uit 110, 120, 160, 200 en 250 grams papier.
Als u verder nog speciale wensen heeft met betrekking tot printwerk? Laat het ons gerust weten en wij kijken wat wij voor u kunnen doen.

Grootformaat

Ook voor grootformaat afdrukken bent u bij ons aan het goede adres. Wij leveren grootformaat afdrukken al vanaf 60 cm breed tot maximaal 30 meter lang.

Afwerkmogelijkheden

De afwerkmogelijkheden die u bij ons kunt laten uitvoeren zijn eindeloos. Voor een perfecte vouw kunnen wij rillen, maar ook snijden, lijmen en lamineren. Voor het hechten van een boekwerk of een document kunnen wij een ringband of een linnen lijmrug gebruiken.


Heeft u nog andere wensen wat betreft afwerking, dan kunt u daarover gerust contact met ons opnemen. Wij kijken wat er mogelijk is.

Onze digitale kleurenpers


Voordelen van laserprinten:

  • U kunt watervaste afdrukken maken door het gebruikt van poeder
  • Na het printen zijn de afdrukken meteen droog.
  • Snelle levertijden
  • Kleine oplages