Wees uniek en kies voor een speciale verpakking


Om uw klanten te verrassen en te blijven boeien is het slim om eens een keer origineel en vernieuwend uit de hoek te komen. Daarom bieden we u deze speciale verpakkingen aan. Deze speciale verpakkingen hebben als doel om op een creatieve manier een speciale boodschap over te brengen naar uw relaties, klantengroep of medewerkers. De stap om deze speciale verpakkingen te produceren en te ontwerpen was voor ons een logisch gevolg vanuit onze eerdere dienstverlening. Door de krachten van onze twee hoofddiensten (digitaal printen en grafische vormgeving) te bundelen, kunnen wij nu unieke en bijzondere verpakkingen maken.

Golfbaldoosjes, bonbondoosjes, cadeauverpakkingen en wijnhangers

Het idee om met verpakkingen te gaan beginnen is begonnen bij de ontwikkeling van onze golfbaldoosjes. Deze golfbaldoosjes bieden wij aan als relatiegeschenk of als promotiemateriaal voor op evenementen of beurzen. Na het succes van de golfbaldoosjes hebben wij onze idee├źn verder ontwikkeld en is de gepersonaliseerde bonbonverpakking in beeld gekomen. Deze speciale bonbonverpakking is eveneens geschikt als relatiegeschenk, maar kan ook heel goed fungeren als standaard cadeauverpakking in een chocolaterie of banketwinkel. Daarna is het gondeldoosje bij ons in het assortiment cadeauverpakkingen gekomen. Deze verpakking is bijvoorbeeld in te zetten als cadeauverpakking voor sieraden, accessoires en zeepjes. De wijnhanger is de laatste uitbreiding van ons assortiment. Indien u uw relaties een fles wijn cadeau doet, kunt u deze fles versieren met een mooie hanger.

Al onze verpakkingen zijn te personaliseren met een eigen vormgeving en speciale boodschap. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.