Bonbonverpakkingen

Verras uw klanten met een originele bonbonverpakking

In ons assortiment speciale verpakkingen zijn onze bonbonverpakkingen één van de uitblinkers. Deze bonbonverpakkingen zijn bedoeld voor heerlijke bonbons of pralines, maar zijn uiteraard ook geschikt voor andere lekkernijen zoals macarons of schuimpjes. Heeft u een eigen chocolaterie? Dan kunt u uzelf onderscheiden door uw bonbons te verpakken in doosjes die helemaal zijn vormgegeven in uw eigen huisstijl. Het kan bijvoorbeeld ook zijn dat u, uw klanten of uw medewerkers eens een keer op een originele manier wilt verrassen. Niets is dan leuker dan een heerlijke doos bonbons verpakt in een persoonlijke boodschap.Bonbondoosjes in verschillende formaten

Onze bonbondoosjes worden in vaktermen ook wel ballotins genoemd. De ballotin is één van de meeste bekende en traditionele verpakking voor bonbons en pralines. In 1915 is de ballotin uitgevonden door de Belgische Louise Agostini. Louise was de vrouw van Jean Neuhaus, een succesvolle Belgische ondernemer en producent van pralines en luxe chocolade. De ballotinverpakking is uitgevonden als vervanger van de puntzak waar de bonbons meestal in beschadigd werden. Deze traditionele verpakking kunt u bij ons helemaal in uw eigen stijl vormgeven. U kunt kiezen uit ballotins van +/- 250 gram of van +/- 500 gram. Daarnaast is het ook mogelijk om een ballotin bij ons te ontwerpen voor maximaal vier bonbons. Dit laatste model is bijvoorbeeld geschikt als klein bedankje of misschien wel als welkomstgeschenk voor uw hotelgasten. U kunt het zo gek niet bedenken. Onze bonbonverpakkingen zijn verkrijgbaar vanaf een oplage van 50 stuks.


Wilt u onze bonbonverpakkingen liever eerst zelf zien en ervaren, dan is het ook mogelijk om een model van de doosjes bij ons te bestellen of even bij ons langs te komen in Goes. Wij helpen u graag met ideeën voor het ontwerp van uw persoonlijke bonbondoosje. Mocht u zelf ideeën hebben voor het vullen van de bonbonverpakking, dan horen wij dat graag. Wij kunnen u ook helpen om de geschikte bonbons of pralines te vinden die passen bij uw wensen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.