GOLFBALDOOSJES

Geef uw relatie een persoonlijke golfbaldoosje

U kunt bij ons speciale golfbaldoosjes ontwerpen en bestellen. Een golfbaldoosje is erg geschikt als relatiegeschenk voor uw klanten, als promotiemateriaal tijdens een beurs of evenement of als marketinguiting naar uw doelgroep. U creƫert met onze persoonlijk ontworpen golfbaldoosjes een extra attentiewaarde naar uw relatie toe. Het voordeel is dat u de gehele verpakking zelf kunt vormgeven in de stijl van uw bedrijf met een gepersonaliseerde boodschap. Het is heel eenvoudig en voor een interessante prijs te verkrijgen. Vraag ons gerust om advies dan bekijken we samen de mogelijkheden.

De meerwaarde van een golfbaldoosje

Een gepersonaliseerd golfbaldoosje is persoonlijk, uniek en het geeft u de mogelijkheid om op een leuke manier een speciale boodschap over te brengen. In plaats van een aantal centimeters op de golfbal heeft u met een golfbaldoosje ineens veel meer ruimte om iets aan uw relaties te vertellen. Zeker als het belangrijk is om uzelf van anderen te onderscheiden biedt een golfbaldoosje u eindeloze mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een standaard sjabloon dat wij kunnen aanpassen naar uw eigen huisstijl. U levert dan uw logo bij ons aan in EPS-formaat met uw adresgegevens en persoonlijke tekst tot maximaal 250 lettertekens (inclusief spaties). Of nog mooier, u kunt een eigen ontwerp laten maken, zodat u helemaal de regie in handen heeft over de uitstraling van uw persoonlijke golfbaldoosjes.

Van creatief idee tot origineel relatiegeschenk

Allereerst bepaalt u het doel van uw golfbaldoosje. Gaat het uw marketingstunt ondersteunen? Wilt u een bepaalde reclameboodschap overbrengen? Of wilt u uw klanten aangenaam verrassen? Als u uw doelstelling heeft bepaald kiest u voor een 1-, 2-, of 3-baldoos. Vervolgens is het tijd om het ontwerp te maken. Wij kunnen voor u een ontwerp maken tegen geringe kosten. U kunt er ook voor kiezen zelf een ontwerp (via uw eigen grafisch ontwerper) te laten maken. De ontwerper kan dan de stanstekening downloaden. Tot slot kunt u kiezen of wij de golfbaldoosjes afwerken met een mat of glans laminaat voor een extra luxe uitstraling. De rest regelen wij.

Prijzen

Prijzen 3-golfbaldoosje

Aantal
Prijs zonder laminaat
Prijs met laminaat
100 85,- 125,-
250 165,- 215,-
500 250,- 325,-
1000 450,- 600,-

Prijzen in euro excl. BTW

Prijzen 1-golfbaldoosje / 2-golfbaldoosje

Aantal
Prijs zonder laminaat
Prijs met laminaat
100150,-175,-
250325,-375,-
500500,-575,-
1000800,-950,-

Prijzen in euro excl. BTW

Aanleverspecificaties

Het drukwerk kunt u aanleveren in de volgende bestanden:

  • JPG (300 DPI), PDF, TIFF;
  • 3 mm afloop aan alle zijden;
  • Tekst moet 5 mm van de snijrand afstaan (8 mm incl. afloop);
  • Alle fonts omzetten naar lettercontouren;
  • Uw afbeeldingen in CMYK (eurostandard coated) met resolutie van 300 dpi;
  • Bij het maken van PDF bestanden moeten de fonts 100 % ingesloten zijn en beeld- en lijn- compressie uitgezet zijn.

Stanstekeningen

Klik hier om de stanstekening van ons 1-golfbaldoosje te downloaden
Klik hier om de stanstekening van ons 2-golfbaldoosje te downloaden
Klik hier om de stanstekening van ons 3-golfbaldoosje te downloaden

Via onderstaand formulier kunt u uw vraag stellen of uw doosjes bestellen. U kunt ons ook bellen op 0113-750038.

Captcha Code